Archives

Kutsera Petra 150 150 demenyzo

Kutsera Petra

“A tesóm által ismertem meg Márkuszt, akihez mindig bátran megyek! Legyen szó igazításról vagy egy drasztikusabb vágásról, mindig elégedetten távozom tőle! Márkusz szakmailag az a fodrász, akit bátran ajánlok bárkinek.”

read more
Rózsa Erika 150 150 demenyzo

Rózsa Erika

“Azért ajánlanám a figyelmetekbe a Frizut, mert szerintem hozzáértéssel, magas színvonalon végzik a munkájukat. Figyelmesek a vendégekkel és ami nagyon fontos még rugalmasak az időpont választásában. Maximálisan ajánlani tudom Őket. Menjetek és bátran keressétek fel a Frizut.”

read more
Wendler Tibor 150 150 demenyzo

Wendler Tibor

“Azért szeretek a Frizuba járni, mert nemcsak maximálisan megbízom Márk szakmai tudásában, hanem mert a hangulat és a környezet is tökéletes. Márpedig ha a hajvágás minden alkalommal élményszámba megy, akkor annál jobbat el se tud képzelni az ember.”

read more
Borbély Erzsébet 150 150 demenyzo

Borbély Erzsébet

“Márk régi ismerősöm. A Frizuban először találkoztunk. Nagyon kedvelem Őt, mert jó szakember. Mindig elégedett vagyok a munkájával?Az üzlet kellemes hangulatú, barátságos, és kedves emberekkel. Szívből ajánlom minden korosztálynak”

read more
Németh Réka 150 150 demenyzo

Németh Réka

“Évek óta Márkuszhoz járok és senki nem tudja úgy levágni a hajam mint Ő!:) A többiek a Frizuban pedig nagyon kedvesek és még a kutyusomat is szórakoztatják amíg engem széppé varázsolnak”

read more
Zizi & Bart 150 150 demenyzo

Zizi & Bart

“The service at Frizu is excelent, the staff is very fiendly and its a pleasure to go for a haircut. The cutting is fast and professional! Will most certainly go again.”

read more
Pataky Zsófia 150 150 demenyzo

Pataky Zsófia

“A Frizuban nyugalom van és igazi odafigyelés.”

read more
Inzsöl Júlia 150 150 demenyzo

Inzsöl Júlia

“Dolgok, amikért szeretem a Frizut (nem feltétlenül ebben a sorrendben): a környezettudatos, állatkísérlet-mentes, fantasztikus Davines hajápolókért, a jó hangulatú, barátságos és klasszul berendezett stúdióért, a tehetséges és jófej Márkuszért, aki mindig csodát tesz a hajammal!”

read more


    8-10 óra között10-12 óra között12-14 óra között14-16 óra között16-18 óra között18-20 óra között


    IgenNem