Szabó Vica - Frizu Hajstúdió Budapest

Szabó Vica
Férfi-és Női Fodrász & Üzletvezető

Gyerekkoromban szinte mindig csalódottan jöttem el a fodrásztól. 2010 óta dolgozom fodrászként, azóta hivatásomnak érzem, hogy ez veled ne fordulhasson elő és boldogabban távozz az üzletből, mint ahogy megérkeztél. Az egyszerű, de nagyszerű elvet követve a letisztult, természetes szépséget részesítem előnyben a frizurákban, mely harmonizál a személyiségeddel.

Női fodrász Budapest

Czicza Szandi
Férfi-és Női Fodrász

Tízenéves korom óta nagy vágyam volt, hogy fodrász lehessek, ez 2018-ban meg is valósult. Azóta szenvedélyemmé vált a különböző hajszínek megvalósítása, legyen az természetes vagy extravagáns. Fontos számomra, hogy elégedetten távozz a szalonból, így mindig maximális precizitással készítem el a közösen megálmodott frizurádat!

Mennyasszonyi fodrász Budapest

Szegner Anett
Menyasszonyi haj specialista és sminkes

2016-ban engedtem a bennem élő kislánynak, hogy valóra váltsa az álmait és elvégeztem a fodrász képzést. Ezt megelőzően, 2015-ben a sminkes szakma rejtelmeit is elsajátítottam, ami azóta szintén nagy szenvedélyem. Amit legjobban szeretek mindkét szakmában, hogy valami szépet alkothatok. Ezen kívül fontos számomra, hogy a személyiségedhez passzoló frizurát, sminket készítsek el, hiszen csak így fogod jól érezni magad a bőrödben.    8-10 óra között10-12 óra között12-14 óra között14-16 óra között16-18 óra között18-20 óra között