Szabó Vica - Frizu Hajstúdió Budapest

Szabó Vica
Férfi-és Női Fodrász & Üzletvezető

Gyerekkoromban szinte mindig csalódottan jöttem el a fodrásztól. 2010 óta dolgozom fodrászként, azóta hivatásomnak érzem, hogy ez veled ne fordulhasson elő és boldogabban távozz az üzletből, mint ahogy megérkeztél. Az egyszerű, de nagyszerű elvet követve a letisztult, természetes szépséget részesítem előnyben a frizurákban, mely harmonizál a személyiségeddel. A Frizu számomra egy valóra vált álom, ahol szüntelenül arra törekszem, hogy a legjobbat nyújtsam vendégeinknek!

Női fodrász Budapest

Czicza Szandi
Férfi-és Női Fodrász

Tízenéves korom óta nagy vágyam volt, hogy fodrász lehessek, ez 2018-ban meg is valósult. Azóta szenvedélyem a különböző hajszínek megvalósítása. Fontos számomra, hogy elégedetten távozz a szalonból, így mindig maximális precizitással készítem el a közösen megálmodott frizurádat!

Kiss Heni - Frizu Hajstúdió Budapest

Kiss Heni
Férfi-és Női Fodrász

Az első fodrásznál töltött alkalom után döntöttem el, hogy én is ebben a szakmában szeretnék elköteleződni. Lelkesítően és motiválóan hatott rám az, hogy láttam, hogy valakinek szenvedélye a hivatása. 2020 óta vagyok fodrász. Célom hogy olyan boldogan távozz a új frizuráddal, hogy alig várd a következő alkalmat, hogy visszatérj hozzám. Fontosnak tartom a szakmai alaposság mellett, hogy a nálam eltöltött idő alatt jó hangulatban tudj kikapcsolódni és feltöltődni.    8-10 óra között10-12 óra között12-14 óra között14-16 óra között16-18 óra között