Archives

Gyöngyösi Dóra 150 150 demenyzo

Gyöngyösi Dóra

“Vica a szívét teszi bele. Ráadásuk még maximalista is. Nála lelkiismeretesebb fodrászt nem ismerek. Ezért járok hozzá már sok-sok éve.”

read more
Kozák Dóra 150 150 demenyzo

Kozák Dóra

“A kezdetek kezdetétől követem a Frizu Hajstúdió életét. 7 éve nem nyúlt és többé nem is nyúlhat más a hajamhoz. Kellemes légkör, szuper csapatmunka, környezetbarát termékek és profi hozzáállás. Mi kell ennél több?!”

read more
Blűmel Hajnalka 150 150 demenyzo

Blűmel Hajnalka

“Mert mindig elégedetten és mosolyogva jövök el Vicától! Egyrészt, mert elégedett vagyok a hajammal, mindig azt kapom amit várok és amit megbeszélünk, másrészt pedig egy nyugodt és barátságos környezetben szépülhet mindenki! :)”

read more
Séllei Frigyes 150 150 demenyzo

Séllei Frigyes

Nagyon kedves és segítőkész a kiszolgálás és mindig a vendég kérése a fontos ? Maga a szalon nagyon igényes és szép, nem mellesleg nagyon könnyen megközelíthető.

read more
Mórocz Viktória 150 150 demenyzo

Mórocz Viktória

“Profizmus, kedvesség, egészséges haj, tökéletes vágás, gyönyörű szín és jò hangulat minden alkalommal. Vica közel 6 éve a fodrászom, így teljes meggyőződéssel mondom: garantáltan mindenki csodahajjal és mosolyogva jön ki a Frizubòl.”

read more
Lollok Ágnes Zita 150 150 demenyzo

Lollok Ágnes Zita

“Egész életemben sírás határán voltam egy-egy fodrászkodás után, míg el nem jutottam a Frizuba, ahol az egy centi az egy centi, és végre életemben először úgy hagytam el egy fodrászatot, hogy boldog voltam és elégedett. Profizmus, türelem és jófejség origója…

read more


    8-10 óra között10-12 óra között12-14 óra között14-16 óra között16-18 óra között18-20 óra között


    IgenNem